STUDIO TWENTY ONE:
DE BESTE PLEK VOOR PUBLIEKSEVENEMENTEN

STUDIO TWENTY ONE

Ga je binnenkort een publieksevenement organiseren? De locatiekeuze is essentieel voor het succes van een evenement. De juiste ambiance geeft het evenement de juiste sfeer. Dus ben je op zoek naar een veelzijdige evenementenlocatie waar alles kan en niks te gek is? Dan ben jij bij onze studio aan het juiste adres. Studio 21 verandert in Studio Twenty One voor jouw event!

MAGIC ALL NIGHT AND DAY!

Verwonder jezelf in Studio Twenty One. In een compleet ronde studio wordt de nieuwe standaard gezet in stagedesign, videocontent en lichtshows. Een high-end eventlocatie waar je elke beleving kan neerzetten. Neem je bezoekers mee in het beste wat er in de wereld te krijgen is!

In de Studio gaan we namelijk all out met een innovatief lichtplafond. Uniek is het maar liefst 360 m² grote LED-scherm in de Studio. Door het verbluffende driedimensionale effect van de LED schermen rondom worden de bezoekers continu verrast en letterlijk meegenomen in de beleving. Tot slot beschikt de studio over een zeer geavanceerde geluidsvoorzieningen met een surroundgeluid in de gehele ruimte.

Studio Twenty One is geschikt voor vele soorten publieksevenementen, denk aan indoor festivals, concerten, inspirerende business evenementen en meer!

CENTRALE LIGGING

Door de strategische ligging midden in Nederland op het Mediapark in Hilversum is het de ideale locatie met een NS-station en groot parkeerterrein voor de deur. Hilversum Mediapark is een bruisende locatie met al haar nieuwe ontwikkelingen. Naast de magie van alle tv-studio’s komen er ook steeds meer horecavoorzieningen, winkels en ander gezelligheid op het park.

AANKOMENDE EVENT IN STUDIO TWENTY ONE

Achter de schermen worden er door verschillende partijen gewerkt aan mooie publieksevenementen om plaats te laten vinden in Studio Twenty One. Binnenkort hopelijk meer hierover!