STUDIO 21 X JOUW EVENT

‘Enter the magic circle’ ; want magisch is het! Zodra je één stap binnen zet, ben je verkocht. De ervaring in Studio 21 is ronduit uniek, want we hebben maar liefst een 360graden LED-scherm waar je al je (content)dromen waar kan maken. Tel daarbij op dat wij onze gasten mee nemen in het beste wat er in de wereld te krijgen is en je hebt een top event op een top locatie. We nemen je snel mee in alle mogelijkheden!

IT’S A WRAP

2023 is al een kleine twee weken klaar, dus hoog tijd om even te terug te blikken! En omdat beelden meer zeggen dan woorden, hebben we dit in een mooie wrap-up gegoten. Misschien zit jouw event er wel tussen, of heb je nu genoeg inspiratie opgedaan voor wat er nu allemaal kan in onze mooie Studio…

AL ENTHOUSIAST?

Om de magie van Studio 21 zelf te ervaren kan je het beste langs komen om het met je eigen ogen te bekijken. Graag gaan we met je zitten om al jouw wensen en misschien ook al wel ideeën in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden. Bel je Laura?

Contact

PERSONEELSEVENT

Je besteedt waarschijnlijk het grootste gedeelte van de week aan je werk en je collega’s. Maar hoe goed ken je elkaar nu eigenlijk? Elkaar echt goed leren kennen is er meestal niet bij vanwege de hoeveelheid werk die verzet moet worden. Een groots personeelsfeest is een perfecte kans om je collega eens in een andere setting te ontmoeten en als werkgever de ideale situatie om je dankbaarheid uit te spreken naar je personeel.

LEES HIER MEER

LANCERINGSEVENT

Ben je klaar om jouw product op spectaculaire wijze te introduceren aan de wereld? Waarom kies je niet voor de magie van Studio 21? Onze state-of-the-art evenementenlocatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke productlancering!

Waarom Studio 21?

High-end techniek: Studio 21 is uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologieën, waardoor jouw product op het grote scherm tot leven komt (of zelfs het podium op rijdt!). Van adembenemende visuals tot meeslepend geluid – we brengen jouw verhaal op een unieke manier tot uiting.

LEES HIER MEER

AWARDSHOW

Bij een gala of een award show organiseren, past een locatie waar je groots kunt uitpakken; waar je gasten al bij de entree weten dat ze een onvergetelijke avond tegemoet gaan. Bij Studio 21 draait alles om beleving en maatwerk! Overal kun je gemakkelijk signing, branding of styling inhangen. Het team van Studio 21 denkt graag mee hoe het DNA van de opdrachtgever verweven kan worden in het event. Wij hebben slimme tools om de hele venue te stijlen naar specifieke wensen. We nemen je graag mee!

LEES HIER MEER

Benieuwd wat we nog meer voor jou kunnen betekenen? Kijk verder op onze website via de button!