MEET THE TEAM – MICKEL

In de Studio hebben wij een zeer ervaren, gevarieerd en enthousiast team zitten. Talenten die bijdragen aan die magische beleving, ieder event weer. En nu aan ons de taak om ons voor te stellen, wel zo netjes toch?

Het is tijd voor Mickel! Ondertussen zou je kunnen zeggen dat hij bij het meubilair hoort, want hij is al bijna 25 jaar in dienst! Tijd voor een jubileumfeestje denken we zo… (bij jou ook tijd voor een jubilarissenfeest? Weet dat wij dit ook verzorgen! 😉) Mickel wilde vroeger beroemd muzikant worden, dat is helaas niet gelukt, maar beroemd wel.. Iedereen noemt de Studio bijna in één adem met Mickel. Het feit dat hij al zo lang werkt in de Studio is dat de afwisseling blijft en daardoor ook de uitdaging. Geen enkel event is hetzelfde! Dat Studio 21 en Mickel met elkaar verweven zijn is feit 1, feit 2 is dat hij zijn vrouw hier heeft leren kennen! We kunnen eigenlijk dan ook gerust zeggen dat we een beetje familie van elkaar zijn.  

Een guilty pleasure is Kajagoogoo met too shy, dus zet deze vooral aan als Mickel in de buurt is! Maar uit eten gaan en dan slechte muziek luisteren is ook iets waar je hem blij mee kan maken (zal daar zijn guilty pleasure dan ook vandaan gekomen zijn?) . 

De voorkeuren van Mickel:

Zaterdag of zondag?   

Appen of bellen 

Goed boek of goede film 

Zomer of winter?  

Facebook of Instagram 

Netflix of YouTube?  

Tablet of laptop 

Dokter of patiënt?  

Hakken of sneakers 

Verrassingsfeest of gepland feest?  

Dansen of zingen?  

Rest van je leven reizen of thuisland nooit meer verlaten?   

Reizen door de tijd of reizen door de ruimte?   

Ben jij benieuwd wie er nog meer werkzaam zijn bij Studio 21? Kijk dan snel hier verder. Of wil jij misschien werken bij Studio 21? Hier zie je alle openstaande vacatures!