MEET THE TEAM – DANIQUE

In de Studio hebben wij een zeer ervaren, gevarieerd en enthousiast team zitten. Talenten die bijdragen aan die magische beleving, ieder event weer. En het is nu aan ons de taak om ons voor te stellen, wel zo netjes toch?

DSCF6790 kopie

Wie is Danique?

Danique is sinds september 2023 aan de start gegaan als assistent productie, maar sindsdien niet meer weg te denken uit het team. Zij brengt een hoop rust en staat klaar wanneer je haar nodig hebt (soms hoef je het niet eens te roepen, of ze staat al achter je!) . Wat haar het meeste opviel in haar eerste dagen is dat je met zo’n klein team, super toffe mooie events kan neer zetten en ook vooruitstrevend is in haar events, wat niet geheel toevallig is, want dat is ook een van onze pijlers:: STATE OF THE ART.  

Danique heeft ook verschillende verborgen talenten (zegt ze zelf) waar wij, gelukkig, nog niet achter gekomen zijn! Zo vertelde ze ons dat ze óveral in slaap kan vallen, waar ze maar wil! Maar snel vervelen doet ze zich niet, want ze kan een serie minstens drie keer opnieuw kijken…  

Vroeger wilde ze graag binnenhuisarchitecte worden.. Opzich wel een logische link met events opbouwen, daar gaat het immers ook om de looks! Als tip voor haar opvolger (check hier de stagevacatures!) geeft ze mee dat het belangrijk is om overal mee te kijken, of in haar eigen woorden: “Het is namelijk heel erg leuk om te zien hoe iedere functie op zijn eigen manier bezig is met de voorbereiding- en uitvoer van een event.” Hebben wij eigenlijk helemaal niks aan toe te voegen! 

En wat nog meer?

Om Danique nog een klein beetje beter te leren kennen, hebben we een paar keuzes voorgelegd:  

Zaterdag of zondag? Zondag!  

Appen of bellen? Appen  

Hakken of sneakers? Sneakers  

Verrassingsfeest of gepland feest? Gepland feest  

Reizen door de tijd of reizen door de ruimte? Reizen door de ruimte 

 

Ben jij benieuwd wie er nog meer werkzaam zijn bij Studio 21? Kijk dan snel hier verder. Of wil jij misschien werken bij Studio 21? Hier zie je alle openstaande vacatures! 

Contact