MEET THE TEAM – LAURA

In de Studio hebben wij een zeer ervaren, gevarieerd en enthousiast team zitten. Talenten die bijdragen aan die magische beleving, ieder event weer. En het is nu aan ons de taak om ons voor te stellen, wel zo netjes toch?

Wie is Laura?

Vanaf mei 2022 is Laura accountmanager bij Studio 21. Zij kan alle nieuwe klanten van begin tot eind adviseren en ondersteunen bij alle mooie events die hier plaats vinden. Het mooiste aan het werken bij Studio 21 vindt ze dan ook de afwisseling van de verschillende events en het mee kunnen denken om het tofste event neer te kunnen zetten. Bij Laura ben je dus aan het goede adres! “Het blijft elke keer magisch in de Studio, het ene moment bouw je aan een lancering en het andere moment is er een knallend personeelsevent.” Wat toch wel aan haar blijft knagen is het feit dat we nog steeds bekend staan als dinnershowlocatie, terwijl we toch echt veel meer kunnen dan dat!  

Naast het werken, gaat Laura graag de deur uit om leuke dingen te ondernemen; winkelen, een stad bezoeken of een activiteit. En vooral daarna lekker uit eten om nog net iets langer van de dag te genieten. Maar als Chateau Meiland op tv komt, blijft ze ook gerust een dagje binnen onder een dekentje met een kopje thee.  

Dat Laura de juiste persoon is voor ‘the job’ komt ook wel voort uit het feit dat ze een tik heeft met cijfers en data. Ze onthoudt van de mensen waarvan je het niet verwacht hun verjaardag of telefoonnummer, best handig!  

Om nog meer inside information weg te geven hebben we ook Laura een aantal vragen voorgelegd: 

Zaterdag of zondag?   

Appen of bellen?   

Goed boek of goede film?   

Zomer of winter?   

Facebook of Instagram?   

Netflix of YouTube?   

Tablet of laptop?   

Hakken of sneakers?   

Verrassingsfeest of gepland feest?   

Dansen of zingen?   

Rest van je leven reizen of thuisland nooit meer verlaten?   

Reizen door de tijd of reizen door de ruimte?  

Wil jij samen met Laura om de tafel zitten, of liever nog rondgeleid worden door onze prachtige Studio? Neem dan snel contact op en creeer een magisch event om nog jaren op terug te blikken.  

Ben jij benieuwd wie er nog meer werkzaam zijn bij Studio 21? Kijk dan snel hier verder. Of wil jij misschien werken bij Studio 21? Hier zie je alle openstaande vacatures!