MEET THE TEAM – CARLIJN

In de Studio hebben wij een zeer ervaren, gevarieerd en enthousiast team zitten. Talenten die bijdragen aan die magische beleving, ieder event weer. En het is nu aan ons de taak om ons voor te stellen, wel zo netjes toch?

Wie is Carlijn?

Iedere dag is compleet anders!”roept Carlijn enthousiast als we vragen wat er als eerste bij haar opkomt over het werken bij Studio 21. “Dat maakt het ook zo uitdagenden zo doende werkt Carlijn ondertussen alweer bijna twee jaar bij ons. Eigenlijk wilde ze hondentrainer worden, maar ze is toch blij met de keuze die ze nu heeft gemaakt.  

Het verrassende aan Studio 21 vindt ze de geschiedenis! Er heeft al zoveel heeft plaatsgevonden van wat ze eigenlijk niet wist. Carlijn is de grootste muziekliefhebber van kantoor. We hebben eigenlijk een “clean policy”, maar voor Carlijn maken we een uitzondering: zij mag haar muziekboxjes er wel laten staan. Ook als ze na een lange dag hard werken naar huis rijdt knalt ze uit de speakers Paradise by the Dashboard Light.

Verborgen talenten heeft ze naar eigen zeggen niet (of in ieder geval nog niet ontdekt), dus we houden ons graag aanbevolen als jij ze wel al van haar hebt ontdekt! In haar vrije tijd vindt ze het fijn om met vrienden op het terras te zitten, maar thuis op de bank lekker netflixen vindt ze ook geen probleem!

Ook Carlijn stelde we nog een paar keuzes voor:

Zaterdag of zondag? 

Appen of bellen?  

Goed boek of goede film?

Zomer of winter? 

Facebook of Instagram?

Netflix of YouTube? 

Tablet of laptop?  

Dokter of patiënt?  

Hakken of sneakers 

Verrassingsfeest of gepland feest?

Dansen of zingen? (En het liefst alleen in de auto naar huis!)

Rest van je leven reizen of thuisland nooit meer verlaten? Deze huismus blijft lekker thuis dan 

Reizen door de tijd of reizen door de ruimte?  

Ben jij benieuwd wie er nog meer werkzaam zijn bij Studio 21? Kijk dan snel hier verder. Of wil jij misschien werken bij Studio 21? Hier zie je alle openstaande vacatures!